Al meer dan 30 jaar een familiebedrijf

Al meer dan 30 jaar helpen wij schoonheidsspecialistes met een eigen schoonheidssalon in Nederland en België. Broer en zus Frank en Judith van Iersel zijn beiden ruim twintig jaar werkzaam in het familiebedrijf en sinds elf jaar eigenaar.

Samen met hun collega’s zetten zij zich vol passie in en helpen ze schoonheidsspecialistes in Nederland en België.

Wat wij doen? Wij helpen! Zo simpel is het. We helpen schoonheidsspecialistes bij het runnen van hun schoonheidssalon door middel van seminars en producttrainingen zodat een Deynique-specialiste altijd op de hoogte kan zijn van de nieuwste trends op het gebied van anti-aging.

We zijn er dan ook zeer trots op dat de schoonheidsspecialistes die dertig jaar geleden al met ons samenwerkten, nog steeds werken met onze producten, behandelingen en ons bedrijf als geheel.

We werken nauw samen met onze schoonheidsspecialistes maar zij blijven natuurlijk altijd zelf de baas in hun eigen bedrijf. Dat kan naar onze mening alleen als de consument, de schoonheidsspecialiste en wij op een goede en ontspannen manier met elkaar omgaan.

Deynique webshop

Naast onze ondersteuning van schoonheidsspecialistes bieden we de bekende Deynique producten ook direct aan in onze Deynique webshop. Hier kunt u uw thuisverzorgingsproducten eenvoudig online bestellen, zodat u na een behandeling bij een Deynique-specialiste uw verzorging voort kunt zetten.